Ga naar de inhoud

Zakelijk met een lekkere twist

Bij De Mol geniet u van het buitenleven en vergadert u in alle rust. Centraal gelegen aan de N35, onder de rook van Zwolle, zijn wij gemakkelijk bereikbaar. Tevens zijn er voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

Vergaderen

Een vergadering, training of cursus organiseren op locatie. In de vergaderzalen van De Mol is de sfeer gemoedelijk, huiselijk en authentiek. Geen standaard kantoren, maar gezellige ruimtes met veel daglicht. Bij ons geniet u van het buitenleven, terwijl u zich verrassend dichtbij de binnenstad van Zwolle bevindt. 

Wij bieden diverse mogelijkheden om uw bijeenkomst zo aangenaam en succesvol mogelijk te maken. Een overzicht van al onze mogelijkheden vindt u in onze onderstaande brochure.

Vergaderen bij de mol

Bedrijfsfeesten

Een receptie voor uw jubilaris, een afscheidsetentje van een collega, een gezellig personeelsfeest, nieuwjaarsreceptie, zomerbarbecue, kerstbuffet of paasontbijt organiseren? De Mol denkt graag met u mee.

Neem telefonisch contact met ons op via 0529 – 401 332.

Catering

Graag genieten op een door u gekozen locatie, maar geen zorgen hebben over de catering? De Mol regelt het voor u. Van de aankleding tot de invulling van het eten, wij denken graag met u mee.

Brochure